ΓΙΑΤΙ;

Γιατί «εκτίθεμαι» ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων;

Κατεβαίνω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων γιατί:

  • Είμαι φοβερά δυσαρεστημένος από την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην πόλη μας και από την εικόνα εγκατάλειψης που προσβάλει την αξιοπρέπεια των κατοίκων και των επισκεπτών της.
  • Γνωρίζω ότι η κατάσταση αυτή μπορεί να διορθωθεί. Και το γεγονός ότι δεν διορθώνεται οφείλεται είτε στην αδιαφορία είτε στην ανικανότητα των αρμοδίων.
  • Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν λύσεις και αισθάνομαι υποχρεωμένος σαν ενεργός και συνειδητοποιημένος πολίτης να αναλάβω πρωτοβουλία και να συνεισφέρω μαζί με τους συνυποψήφιους μου για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. Για πάρα πολλούς λόγους, είμαστε υποχρεωμένοι «να Ξανακερδίσουμε την Πόλη Μας»!
  • Αντιστέκομαι στη θέση απελπισίας στην οποία προσπαθούν να μας φέρουν τα media και οι πολιτικοί καριέρας, ότι «τίποτα δε γίνεται». Εγώ πιστεύω και έχω εμπράκτως επαληθεύσει στη ζωή μου πως «ότι θέλουμε μπορούμε να το πετύχουμε» φτάνει να «Το Θέλουμε Πραγματικά»!
  • Γνωρίζω το ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ, ως το «Συνήγορο του Πολίτη» και πιστεύω ότι στις σημερινές δύσκολες μέρες που περνάμε, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερος και ικανότερος υποψήφιος Δήμαρχος για την Αθήνα , τόσο σαν συμβολισμός όσο και σαν ανθρώπος που εμπνέει εμπιστοσύνη και αποτελεσματικότητα.
  • Ο Γιώργος Καμίνης έχει δουλέψει τα τελευταία 12 χρόνια από την πλευρά του Πολίτη, του οποίου τα δικαιώματα τσαλαπατιούνται καθημερινά από τις πάσης φύσεως αλαζονικές και αδιάφορες υπηρεσίες και εξουσίες που καταστρέφουν ασταμάτητα τη ζωή μας, και ξέρει να τα βάζει με το «κατεστημένο» όποια μορφή κι αν έχει αυτό.
  • Ο Γιώργος Καμίνης και ο συνδυασμός μας «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» έχει το όραμα και την πνοή που χρειάζεται η Αθήνα για να ξεφύγει από το τέλμα που την καταδίκασαν να βυθίζεται αυτοί που δε νοιάζονται, δε θέλουν να δουν γύρω τους και προτιμούν να ζουν στην «εικονική τους πραγματικότητα – virtual reality», την οποία παρεμπιπτόντως φτιάχνουν κατασπαταλώντας τα δικά μας λεφτά.
  • Τέλος, έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου ότι δεν κατεβαίνω στο στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για ιδιοτελείς σκοπούς ή για να πουλήσω παραγοντισμό. Όχι, αν αυτό ήθελα θα το είχα κάνει στους εύκολους καιρούς που η κοινωνία κατασπαταλούσε το μέλλον της  και τώρα θα απολάμβανα την «offshore» περιουσία μου. Αντίθετα, πιστεύω ότι σαν συνειδητοποιημένος Πολίτης πρέπει να παλέψω για να μπορώ να αισθάνομαι πλούσιος: αν έχω συγκοινωνίες που με τιμούν (όπως κάνει το Αττικό Μετρό), αν έχω ιατρική φροντίδα που με νοιάζεται και την εμπιστεύομαι, αν το σχολείο της γειτονιάς μου μπορεί να μορφώσει το πνεύμα των παιδιών μας όπως έκανε το δικό μου σχολείο, αν δε ντρέπομαι και δε φοβάμαι να κυκλοφορώ στην πόλη μου μαζί με τους φίλους μου… Και όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι μπορούν να γίνουν, όσο απλά γυρίζει ένας διακόπτης και ανάβουν τα φώτα. Γιατί το δυναμικό και η θέληση υπάρχουν! (Για τα λεφτά δεν είμαι σίγουρος … αλλά και μόνον αυτά δεν φέρνουν την ευτυχία).
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: